Sex Haarlem


Sex Haarlem

Multimassage is een massagesalon in Haarlem discreet gelegen op industriepark waarderpolder. Hier ontvangen onze dames mannen die de dagelijkse sleur even willen ontvluchten. Of gewoon toe zijn aan een ontspannen avontuurtje. We hebben altijd ten minste 8 vrouwen aanwezig dus er is veel keuze. Dus bent u op zoek naar sex Haarlem, dan kunt u direct bij Multimassage terecht.

Soorten sex massages;

Onze dames bieden verschillende soorten goede massages aan in Haarlem. Thaise en europese massages zoals u dat wenst. En bijvoorbeeld met handmatig hoogtepunt of met intiem hoogtepunt. Bekijk onze tarieven hier: https://www.multimassage.nl/de-prijzenHoe werkt sex Haarlem?

U kiest de dame naar keuze en zij neemt u mee naar haar kamer. Ze vraagt u om uzelf uit te kleden (ook de boxershort). Dan vraagt ze u ontspannen op de buik te gaan liggen en uw hoofd leeg te maken. Dan vraagt ze om u te focussen op het genot wat zij u gaat schenken. Ze begint rustig aan bij uw voeten onderbenen en bovenbenen daarna neemt ze uw hele rug onder handen. De dames weten wat masseren en genot schenken inhoudt. 

Voor goede sex Haarlem moet je dus bij Multimassage in de Waarderpolder zijn.