MULTIMASSAGE & MORE – FEESTDAGEN

Het is zaterdag avond en ik zit samen met mijn vriend een erotische film te kijken. We hebben dit nog niet eerder samen gekeken, dus spannend is het zeker.

Het is eigenlijk best interessant om te zien hoe andere mensen het aanpakken. Ik ben zo erg in de film op aan het gaan, dat ik er stiekem geil van ben geworden. Ik kijk mijn vriend aan en zie dat hij het moeilijk heeft om zichzelf in te houden. Ik laat hem nog even spartelen, gewoon omdat ik het leuk vind om hem te teasen.

” Ik laat hem nog even spartelen, gewoon omdat ik het leuk vind om hem te teasen.”

Ik merk dat hij tijdens de film steeds dichterbij komt. De film speelt zich nu af in een massagesalon, ‘’Multimassage’’ met als slagzin; voor al uw erotische dromen… Heerlijk, ik zou eigenlijk ook wel zo een salon binnen willen gaan, ik weet niet hoe mijn vriend  hier over denkt. We hebben het er namelijk nooit over gehad.

Degene die de massagesalon in loopt, is samen met zijn vriendin. Ik kijk mijn vriend aan en hij kijkt mij aan. Ik vertel hem eindelijk dat ik dat een geil idee vind en dat ik dat ook wel een keer zou willen proberen. Ik zie dat zijn ogen beginnen met glinsteren, hij komt dichterbij en begint me te zoenen, ik zoen terug. Ik ben zo geil geworden van de film, dat het me allemaal niet meer uitmaakt wat er vanaf nu gebeurd. Het enigste waar ik aan kan denken is dat ik zijn lekkere hard pik diep in mij wil hebben.

”Het enigste waar ik aan kan denken is dat ik zijn lekkere hard pik diep in mij wil hebben.”

Hij kleed me langzaam uit en begint me te vingeren, hij fluistert in me oor dat ik kletsnat ben en dat die daar alleen maar geiler van wordt. Hij zoent me in me nek, likt aan me oorlel en gaat vervolgens langzaam naar beneden. De kusjes die hij geeft kriebelen, ik vind het een heerlijk gevoel. Aangekomen bij mijn kletsnatte kutje, begint hij met beffen. Ik ben zo geil, dat het niet lang duurt voordat ik klaarkom. Ik schreeuw het uit, kijk hem aan en hij geniet. Nu is het mijn beurt. Ik trek zijn kleding uit en ga op mijn knieën zitten. Ik stop zijn lekkere harde pik in me mond en geef hem de beste pijpbeurt die hij ooit heeft gehad.

”Ik stop zijn lekkere harde pik in me mond en geef hem de beste pijpbeurt die hij ooit heeft gehad.”

Na een kwartier aan voorspel, is het tijd voor het echte werk. We hebben samen besloten om de dingen na te doen die ze in de massagesalon van de film ook doen. Ik pak de massageolie smeer mijn eigen lichaam in en vervolgens die van hem. Ik masseer hem en hij zit aan mijn lekkere d-cup. Ik zie dat hij geniet, ik vind het geil om te zien dat hij geil van mij wordt. Na 10 minuten masseren, besluit ik om boven op hem te zitten. Ik ga met mijn gezicht naar de televisie zitten, ik pak zijn harde pik en ik schuif hem naar binnen. Ik zit met mijn kont naar zijn gezicht toe, hij slaat me op me kont en geniet.

”Ik zie dat hij geniet, ik vind het geil om te zien dat hij geil van mij wordt.”

 

Hij pakt me haar vast en trekt het naar achter, ik voel zijn lekkere pik zo diep in mij… Hij geeft harde stoten en ik voel dat ik weer moet klaarkomen.. Hij neukt me harder en harder, ik kom spuitend klaar.

Hij tilt me van zich af en laat me bukkend met mijn hoofd naar de bank kijken. Hij stopt zijn harde pik in me en neukt me doggy. Hij neukt me zo lekker en hard, ik kan niet stoppen met kreunen. Hij haalt zijn pik er uit en zegt dat ik op mijn rug moet liggen. Hij klimt boven op me en stopt zijn lekkere pik weer in mij. Hij neukt me zo lekker diep en hard… Hij gaat steeds sneller en sneller, ik merk aan hem dat hij bijna klaarkomt. Ik open mijn ogen en kijk hem diep in zijn ogen aan. Hij fluistert in mijn oor dat hij daar alleen maar sneller van klaar komt. Hij vind het zo geil als ik op deze manier in zijn ogen kijk.. Hij geeft me nog een paar harde stoten, ik blijf hem aan kijken en merk dat hij klaar komt. Hij kreunt en zegt dat dit de beste neuk partij is die hij ooit gehad heeft…

 

Chat starten
Wij zijn online !
Website laten maken