MULTIMASSAGE & MORE – EEN GEIL STAPAVONDJE

Het is vrijdagavond, ik loop alleen door het centrum van Almere-Buiten.

Ik zie een leuk en gezellig cafeetje op de hoek en stap naar binnen, tot mijn verbazing is er geen andere vrouw aanwezig. Toch besluit ik naar de bar te lopen, een wijntje te bestellen en alleen aan een tafel te gaan zitten. Ik voel dat elke man die in het café zit mij aankijkt, fijn een keertje alle ogen op mij gericht..

Na mijn 1e wijntje krijg ik een inkomende video oproep van mijn beste vriendin. Ik neem op en vertel haar waar ik ben. Ondertussen loop ik naar de bar en bestel ik nog een heerlijk wijntje en wacht ik op mijn vriendin.

Mijn vriendin komt de bar binnen lopen, iedereen staart haar aan, ze ziet mij niet… Ik moet lachen, zij herkent mijn lach en komt gelijk naast me zitten. ‘’Wat doe jij hier zo alleen?’’ vraagt ze.

Ik was een heerlijk rondje aan het lopen door het centrum en zag dit te gekke café op de hoek, ik dacht hier moet ik eens een kijkje nemen. Wil je ook een wijntje? Vraag ik.

Nou voor deze ene keer dan is haar antwoord. Uren gaan voorbij, ik voel dat ik niet meer aangeschoten maar dronken begin te worden. Ik heb de grootste lol met mijn vriendin samen, de deur van het café gaat open en er komen 2 mannen binnen. Ik schat ze onze leeftijd, ze lopen naar binnen en staren ons aan.

Mijn vriendin en ik voelen ons gevleid, maar houden de aandacht bij waar we al mee bezig waren, lachen, gieren en brullen. Mijn vriendin loopt naar de bar en besteld nog 2 wijntjes en 2 tequila shots. Ze trekt de aandacht van de heren die zojuist binnen zijn gekomen, ze maakt een praatje en loopt weer terug naar onze tafel. We gaan verder met onze gesprekken, we blijven lachen, lachen en lachen. Na een halfuur besluit ik even naar het toilet te gaan, mijn blaas zit zo vol van alle drank… In het toilet aangekomen, zie ik dat het een uniseks toilet is. Ach, wat maakt mij het uit ik ben toch dronken. Ik kom van het toilet af en wacht tot degene voor mij klaar is met zijn handen wassen.

Nadat ik mijn handen heb gewassen trek ik de deur open, niet wetende dat 1 van de mannen bij de bar het zelfde idee had… We botsen fors tegen elkaar aan, we kijken elkaar aan en beginnen te schaterlachen. Volgens mij is hij zelf ook een beetje dronken. We maken een leuk praatje met zijn 2e. Ik nodig hem en zijn vriend uit om bij ons aan de tafel te komen zitten, dat vind hij geen probleem!

”We maken een leuk praatje met zijn 2e”

Aangekomen bij mijn vriendin aan de tafel, leg ik haar uit wat zich heeft afgespeeld op het toilet. Ze begint te lachen en verteld mij dat ze meerdere malen lang oogcontact heeft gehad met de vriend die nog aan de bar zit… Toeval?

De mannen komen richting onze tafel gelopen, bestellen voor ons nog wat drinken en we hebben lange en diepe gesprekken. We besluiten met zijn 4e een taxi te nemen en stoppen bij een tankstation, we hebben zulke honger en zin in iets normaals te drinken. De mannen stappen uit en nemen ons verlanglijstje op.

Ik zit samen met mijn vriendin in de taxi, ze verteld mij dat haar werk hier om de hoek zit. Ik vraag haar wat voor werk ze nou eigenlijk doet.. (Ik ken haar al 5 jaar, maar ze heeft altijd geheimzinnig gedaan over hoe ze aan haar geld komt) Ze verteld me dat ze in een erotische massage salon werkt, genaamd Multimassage. Ik kijk haar aan en begin te lachen. Ik vertel haar dat ik niets anders van haar verwacht had en dat ik het een spannend idee vind. (Ik heb hier zelf ook over nagedacht)

”Ze verteld me dat ze in een erotische massage salon werkt, genaamd Multimassage.”

De heren komen terug van het tankstation en we besluiten langs mijn vriendin haar werk te rijden, het is inmiddels half 4 dus de salon is gesloten. De heren vinden dat wel een spannend idee.. 2 bloedgeile vrouwen met beide een volle C-cup en een strak lichaam die hun een erotische massage geven. We besluiten om naar mijn huis te gaan, ik heb met mijn vriendin overlegd en zij gaat mij leren hoe ik een echte erotische massage geef. Ik ben er nat van geworden, mijn vriendin volgens mij ook. We komen aan bij mij thuis, de mannen volgen ons netjes naar boven.

We komen binnen, de mannen gaan op de bank zitten en mijn vriendin trekt me mee mijn slaapkamer in. Ze legt me uit hoe ik een zo geil mogelijke massage kan geven. Ze kijkt in me kledingkast en ziet mijn collectie aan lingerie. Ze pakt een lingerie setje die ik gisteren nieuw gekocht heb en verteld me om dit aan te doen. Ze vraagt me een lingerie set voor haar uit te kiezen.

Ik kies een mooi zwart pakje van kant, de zijdes van de buik zijn open, haar prachtige borsten komen net onder het kleine velletje kant uit. Ik ben geil… Zij ook. We besluiten om samen naar de woonkamer te lopen. De mannen kijken ons met grote ogen aan, we nodigen ze uit om mee naar de slaapkamer te komen voor een bloedgeile massage.

”Ik kies een mooi zwart pakje van kant, de zijdes van de buik zijn open, haar prachtige borsten komen net onder het kleine velletje kant uit.”

Ik zie dat de man van de wc opgewonden wordt van mijn geile pakje. Mijn vriendin begint de andere man te masseren, ik kijk en doe haar na. Ze masseert met haar lichaam, haar lekkere borsten glijden over de man zijn rug heen, de man slaat op haar heerlijke grote kont. Ik word geil als ik er naar kijk en kan me niet meer concentreren op de massage.

Ik vraag de man om zich om te draaien en begin met zoenen, mijn vriendin doet hetzelfde. We kijken elkaar aan en beginnen elkaar te zoenen, de mannen vinden het zo geil, we besluiten om een kwartet te doen. De grote pik van de man van de wc glijdt zo gemakkelijk naar binnen. Ik ben zo opgewonden en nat. Hij begint me heerlijk te neuken, ik kan niet stoppen met kreunen, ik kijk naar mijn vriendin. Ik zie hoe zij heerlijk geneukt wordt, de man knijpt in haar lekkere tieten en geeft een klap op haar kont. De man van de wc speelt met mijn klitje, hij neukt me harder en harder.

”Ik zie hoe zij heerlijk geneukt wordt, de man knijpt in haar lekkere tieten en geeft een klap op haar kont.”

Ik kom gillend klaar… We besluiten om te wisselen, ik op met de man die aan het tafeltje kwam zitten, mijn vriendin met de man van de wc. De man van het tafeltje kijkt me aan, hij duwt mijn hoofd naar beneden.

Ik pijp de man en hij begint met kreunen. Ik kijk naast me en zie dat mijn vriendin met standje 69 bezig is, het is zo geil om naar te kijken.. de mannen vinden het heerlijk!

De man van het tafeltje tilt me omhoog tegen de muur aan, hij stopt zijn harde stijve lul in mij en begint me te neuken, ik ben zo opgewonden, hij pakt mijn borst vast en zuigt aan mijn tepels. Hij neukt me zo lekker. Ik kom binnen no-time klaar. Mijn vriendin is hard aan het kreunen, ik kijk naast me en zie dat zij klaarkomt.

Het is inmiddels 10 uur s ’ochtends, we besluiten te gaan slapen met ze 4e. Ik droom ervan om dit nog een keer te doen….

Chat starten
Wij zijn online !