Word jij de nieuwe Multimassage topper?

Dag ondeugende, leuke, lieve en spontane dames,

Ik zal maar gelijk met de deur in huis vallen, en onszelf even voorstellen. Wij zijn Multimassage een zeer goed draaiende erotische massagesalon in het mooie Haarlem.

Wat wij jou zeker weten kunnen bieden is een zeer groot klanten bestand met veel vaste klanten, prettige en schone werkomgeving, leuke sfeer, een prettig team om mee samen te werken, bakken met geld en natuurlijk een uitstekende hygiëne. We zijn inmiddels een begrip onder de massagesalons in Nederland.
 

Er zijn natuurlijk een hoop dingen die we niet hebben of kunnen bieden zoals bubbelbaden of witte strand vakanties met palmbomen en cocktails, of shoppen in Barcelona.
 

Maar daarin tegen zijn de werkdagen en sfeer hier als zeer prettig te ervaren met een leuk hecht team om je heen, tevens heb je bij ons ook Wi-Fi, een fijn dakterras, en het belangrijkste natuurlijk een zeer ruim inkomen.
Wil jij dit alles nou eens ervaren, en samen met ons de sterren uit de hemel draaien, goede verdiensten binnen halen en de sfeer komen proeven?


Lijkt dit alles je nou wat en heb je interesse, neem dan gerust contact met ons op en dan plannen we samen een afspraak in.

06-83558639
06-18323549
023-5329609