Herfstvakantie & Corona

In deze tijden van corona & de nieuwe maatregelen die zijn opgelegd zijn er talloze dingen alweer onzeker geworden. Dan heeft ook de herfstvakantie zijn intrede gedaan in Nederland en neem je dan het risico om toch nog op vakantie te gaan naar het buitenland of toch maar een vakantie in eigen land? Kun nu je nog wel ontspannen? Veroorzaakt alles meer stres en wat kunnen we doen om dit te voorkomen? Wat te doen als er weer een lockdown komt? Alles blijkt onzeker op dit moment en in deze editie van ons blog verdiepen we ons even samen met jullie in deze vragen.
 

Hoe kun je nou optimaal genieten van je herfstvakantie?

Op vakantie in eigen land lijkt op dit moment het meest aantrekkelijk om toch nog te kunnen genieten van je herfstvakantie. Er zijn op dit moment ook geen beperkingen om te reizen naar andere regio’s van Nederland waar het aantal besmettingen hoger of lager liggen dan de regio waar u zelf in woont. Gewoon genieten is dus nog steeds mogelijk en dat in eigen land! Advies blijft natuurlijk wel reis zo min mogelijk in de regio waar u op vakantie bent, dus huur een huisje op een vakantiepark en ga languit genieten en ontspannen. TIP van ons, doe zoveel mogelijk vooraf boodschappen. Alsnog wat vergeten of nodig uit de winkels? Ga dan alleen.
 

Ontspannen & stres (verminderen).

Nu hoor ik jullie allemaal denken, kunnen we dan nog wel ontspannen met al die regeltjes & verplichtingen. Het antwoord is heel simpel, jazeker! Ontspannen kan nog zeker, denk maar eens aan het genieten van een heerlijke (erotische)massage. Een massage werkt stres verminderend en is goed voor de gezondheid. Ook draagt een massage bij aan ontspanning en reiniging van het lichaam. Dus een goed moment om in de herfstvakantie (nu kan het nog) een heerlijk erotische massage in te boeken bij Multimassage. Bij ons geld ook nog steeds geen registratie & mondkapjesplicht.

Lockdown? ja of nee?

Is een lockdown de oplossing? Het idee van een algehele lockdown is in principe niet verkeerd. Maar door alle regels, alle maatregelen beperken we al een hele hoop en dit is ten nadele van een groot deel van de economie in ons land. Inkomsten bedrijven dalen, werkloosheid stijgt weer en het coronavirus word geleidelijk weer ingedamd. Maar is het virus nou echt zo schadelijk als er word gezegd? Helpen die mondkapjes echt om het virus buiten je lichaam te houden? Gaan we als bedrijven hier aan onder door of weten we ons toch boven water te houden? Vooralsnog lijkt het hier wel allemaal op. Maar we houden ons hoofd recht en borst vooruit!

 

Samen krijgen we corona onder controle.Multimassage & More