De heerlijkste massages alleen bij Multimassage & More

De zomer is al weer voorbij, en de herfst doet zijn intrede in Nederland. Maar zoals altijd kun je bij Multimassage genieten van de hitte van de prachtige dames. De  tempraturen blijven hier stijgen & de warme olie staat klaar. De dames kunnen niet wachten om je te laten genieten van hun massage kunsten en willen je van top tot teen verwennen.

Bij aankomst bij de salon, stapt u op de rode loper alvorens u op de bel drukt. De deur word open gedaan, en zodra u de drempel overheen bent proeft u de intense sfeer van ontspanning & genot. U word verwelkomd door de gastvrouw die u de prachtige aanwezige dames aan u voorgesteld. De keuze is geheel aan u welke van deze dames, u mogen meenemen naar de kamer voor een heerlijke massage met een intiem of handmatig hoogtepunt.

De dame begeleid je naar de kamer, waar jij je kan gaan ontdoen van je kleding. Voor dat je plaatst neemt voor de massage, start je onder de douche om jezelf even op te frissen. Opgefrist mag je plaats nemen op het bed waar de dame je de massage zal geven die je nog lang bij zal blijven. De manier, de techniek en de intense spanning die deze dames beheersen zorgen voor de totale ontlading van stres, de pijn in uw rug, of gewoon de ontspanning en genot wat het met zich meebrengt. Het hele lichaam staat centraal bij onze dames en ze zullen geen plekje ongeroerd laten. Deze dames weten precies hoe ze iemand kunnen laten genieten en ontspannen.

Wij kunnen u verzekeren dat u met een zeer voldoen gevoel weer de deur uit gaat.

Zien wij jullie straks?

 

xxx

Multimassage & More
Jan Tademaweg 10
2031 CV Haarlem
023-5329609